Okulumuz Hakkında

Kayaboğazı ortaokulu
Görentaş Köyü Mevkii Çatak Van
04325212238 / müdür
0
https://kayabogazortaokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Çevre, su ve enerji bilinci gelişmiş, toplumun kültür ve değerlerini benimsemiş, bu değerlere saygılı, demokrasiyi kavramış, disiplinli olmayı benimsemiş, planlı , medeni cesaret sahibi, kendi haklarının yanında toplumun ve diğer bireylerin de haklarını savunabilen,iyi öğrenmeyi kavramış, sınav korkusunu bir tarafa bırakmış, kendine güvenen , üst öğrenime hazır,bireysel yaşamının yanında kendini vatanına ve milletine adamış nitelikli bireyler olarak yetiştirmektir.

MİSYON

Bütün öğrencilerin öğrenmesini bilgili, becerili kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerinin sağlanması. Bunun yanında; bünyesinde öğrenim gören her öğrenciyi katılımcı bir anlayışla, ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen, araştırmacı, öğrenmeyi seven; bedenen, zihnen ve ahlâken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmek.

BAŞARILAR

Okulumuzda 2019 yılı LGS´nda 2 öğrenci fen lisesine, 1 öğrenci sosyal bilimler lisesine 68 öğrenci çeşitli anadolu liselerine kayıt yaptırmıştır. Bunun yanı sıra LGS´nda okulumuz 283,19 ortalama puan alınmıştır. Ayrıca 2019 yılında mezun olan tüm öğrencilerimiz örgün liselere kayıt yapmışlardır.
Öğretmen :15
Öğrenci :166
Derslik :8
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2659
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam Gün.

Öğretim Şekli

Tam Gün.

Ders Başlama ve Bitiş

8:30-15:05

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

Kalorifer

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Van merkeze 60 km, Çatak merkeze ise 25 km mesafede bulunmaktadır

Yerleşim Yeri Bilgisi

Görentaş Köyü Mevkii Çatak - Van

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

Diğer Hususlar

740964@meb.k12.tr