Okulumuzda düzenlenen karne törenine İlçe Kaymakamı Uhut Emre Koyuncu, eşi Gamze Koyuncu ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş katıldı.

2014-2015 eğitim-öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi nedeniyle okulumuzda düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Uhut Emre Koyuncu, eşi Gamze Koyuncu ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş katıldı.

Sınıflarda yapılan karne dağıtımında konuşan Kaymakam Uhut Emre Koyuncu, öğrencilere karne ile birlikte bir birinden güzel hediyeler ve çikolata vererek sorunlarını dinledi

Karne dağıtım töreninin ardından Kaymakam Koyuncu ve beraberindekiler, okulda çeşitli incelemelerde bulundu. Okuldaki öğretmenleri başarırlarından dolayı kutlayan Kaymakam Koyuncu, öğretmenlerin öğrenciler üzerinde çok büyük etkisi olduğunu söyledi.